On mahtavaa kertoa heti tämän blogin toisessa päivityksessä suurehkon virstanpylvään saavuttamisesta . Lancasterin yliopistolta tuli nimittäin viesti, jossa heidän kerrotaan hyväksyneen minut oppilaaksi vuodelle 2017!

Lancasterin yliopiston logo

Tämä tarkoittaa ensinnäkin sitä, että 1) voin heittää suomalaisten yliopistojen pääsykoekirjat takkaan ja keskittyä yrittämiseen, yhteisötoimintaan sekä terveyteeni ja 2) pääsen varmistetusti opiskelemaan huippuyliopistossa ulkomailla. Yksi Harvardiin pääsyn vaatimuksistahan oli, että aikaisempi tutkinto tulisi suorittaa yliopistossa, joka kuuluu maailman parhaimpiin. No, Lancaster sijoittuu parhaaseen prosenttiin kaikista maailman yliopistoista. Tietenkin tulee vielä odotella vastauksia muiltakin yliopistoilta ja päättää lopullinen määränpää vasta sen jälkeen, mutta ainakin tulevat opiskelut tapahtuvat ulkomailla.


 

Vinkkejä UCASin kautta Britteihin hakemisesta, IELTS-testistä ja muusta ulkomaisiin yliopistoihin liittyvästä tulossa, kunhan kerkeän kaikki informaatiot kirjoitella ylös.

EDIT: Ohjeita IELTS-testiä varten