Harvard Business Schoolin MBA-tutkinnon on suorittanut ainoastaan kaksinumeroinen määrä suomalaisia. Haluan lisätä tuota määrä yhdellä.

Kaikki tässä blogissa kertoo sinulle tarinaa siitä, miten edistyn kohti tuota tavoitetta ja toivottavasti sytyttää lukijassa innon tehdä jotain samankaltaista itsekin. Tämä blogi on kuin laaja päiväkirja, jonka kautta tarjoan lukijalle luettavaa terveydestä, työstä, opiskelusta ja yhteisötoiminnasta Suomessa ja ulkomailla. Tarkoituksenani on auttaa lukijaa pääsemään haluamaansa huippuyliopistoon.

Blogin kirjoittaminen palvelee myös omia etujani. On paljon helpompaa pitää kiinni tämän unelman tavoittelusta, jos tekemisiäni seuraa edes muutama ihminen. Lopettaminen tuntuisi tällöin heidän pettämiseltään; vähän samaan tapaan kuin jos olisit sopinut tapaavasi ystäväsi, mutta ystäväsi ei ilmaannukaan paikalle.

Kirsikkana kakun päällä blogi palvelee täyttyvän tavoitelistan virkaa. Liitän etusivulle listan, joka muistuttaa edessä odottavista haasteista ja josta yliviivaan saavutettuja tavoitteita.